Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie
Home > Alle artikels > Mijn huisapotheker kent me, ik heb getekend. Mijn ...

Mijn huisapotheker kent me, ik heb getekend. Mijn gezondheid wint erbij !

Terug

De apotheker, de geneesmiddelenexpert

Over heel de wereld wordt vandaag de Wereld Apothekersdag gevierd. De internationale farmaceutische federatie (FIP) heeft er dit jaar voor gekozen om de klemtoon te leggen op de uitgebreide expertise van de apotheker, en hoe hij bijdraagt aan de gezondheid van zijn patiënten.

Het ideale moment voor de Belgische apothekers om het startschot te geven voor hun nieuwe informatiecampagne over de huisapotheker. De concrete voordelen van die dienstverlening, die vorig jaar in alle apotheken van ons land is uitgerold, worden geïllustreerd in een exclusieve krant waarvan meer dan 300.000 exemplaren verdeeld zijn en in korte filmpjes (een informatieve video en getuigenissen van patiënten) die de komende weken zullen verschijnen op sociale media.

Wil je meer weten over de campagne?

Op deze pagina vind je meer info, een digitale versie van de Huisapothekerskrant en de informatieve video!


Wil je meer weten over de dienstverlening van de huisapotheker?

Wat de dienstverlening concreet inhoudt en welke voordelen hij aan chronische patiënten biedt, lees je in het artikel "Haal het beste uit je gezondheid dankzij je huisapotheker!"


Artikel geschreven door Pharmacie.be/Apotheek.be
Meer artikels lezen

Contact ons